Ασφάλεια Ηλεκτρονικών και Διαδικτυακών Κινδύνων

Ενώ στο παρελθόν οι οργανισμοί μεριμνούσαν για την ασφάλεια των φυσικών περιουσιακών τους στοιχείων, σήμερα το ενδιαφέρον επιβάλλεται να εστιάζεται και στην προστασία των δικτύων και των συστημάτων.

Οι ηλεκτρονικοί και διαδικτυακοί κίνδυνοι αποτελούν  καθημερινή πραγματικότητα στον κόσμο των  πληροφοριών και πληροφοριακών συστημάτων. Περιλαμβάνουν μια μεγάλη σειρά απειλών για μια επιχείρηση: από την απώλεια και διαρροή προσωπικών και εταιρικών δεδομένων  μέχρι τη διακοπή λειτουργίας του δικτύου ή την κακόβουλη επίθεση στην εταιρική ιστοσελίδα

Σε ποιους απευθύνεται

 Κάθε εταιρία που έχει ηλεκτρονικά δεδομένα,  ανεξάρτητα από το εάν αυτά βρίσκονται σε υπολογιστές, servers ή το διαδίκτυο, μπορεί να βρεθεί  αντιμέτωπη  με περιπτώσεις  όπως απώλεια ή διαρροή δεδομένων από εσωτερικές ή εξωτερικές  «επιθέσεις» ή αμέλεια στην χρήση. Η εν λόγω ασφάλιση απευθύνεται σε κάθε εταιρεία  που διαχειρίζεται ηλεκτρονικά δεδομένα ή έχει παρουσία στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τομέα δραστηριοποίησή της

Τι καλύπτει

Παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά καλύψεων που ξεπερνά τα συμβατικά ασφαλιστήρια αστικής ευθύνης, προβλέποντας επιπλέον την κάλυψη οικονομικών απωλειών, τις αποζημιώσεις προς τρίτους, τα νομικά έξοδα, τη διαχείριση κρίσεων, καθώς και τα έξοδα αποκατάστασης ή ανάκτησης των δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα καλύπτει:

  • Ευθύνη Δεδομένων. Καλύπτει τις οικονομικές συνέπειες της απώλειας ή χρήσης ευαίσθητων δεδομένων πελατών ή υπαλλήλων.
  • Διαχείριση Κρίσεων και εκπαίδευση σε θέμα διαρροής δεδομένων. Καλύπτει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένες ομάδες αντιμετώπισης ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων, καθώς και από αναγνωρισμένες εταιρίες δημοσίων σχέσεων που θα σας βοηθήσουν στη στρατηγική αντιμετώπιση της κρίσης. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: Τεχνική ανάλυση και ανεύρεση αποδεικτικών στοιχείων μετά από παραβίαση ή διαρροή δεδομένων, Βοήθεια στη διαχείριση εταιρικής φήμης καθώς και της προσωπικής φήμης των στελεχών, Εκπαίδευση σε θέματα ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων, Κάλυψη εξόδων ενημέρωσης και παρακολούθησης τρίτων μερών.
  • Διοικητικές Υποχρεώσεις. Παρέχεται κάλυψη για εύλογες επαγγελματικές αμοιβές για νομικές συμβουλές και εκπροσώπηση σε σχέση με έρευνα για την προστασία δεδομένων.
  • Ηλεκτρονικά Δεδομένα. Παρέχει κάλυψη για τα έξοδα αποκατάστασης, εκ νέου συλλογής ή αναδημιουργίας δεδομένων μετά από διαρροή ή παραβίαση.
  • Διακοπή Λειτουργίας Εταιρικού Δικτύου. Καλύπτει την απώλεια καθαρών κερδών λόγω διακοπής λειτουργίας του δικτύου του ασφαλισμένου εξαιτίας παραβίασης ασφάλειας.
  • Πνευματικά Δικαιώματα. Καλύπτει τις αποζημιώσεις και τα έξοδα υπεράσπισης που προκύπτουν σε σχέση με παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου ή αμέλεια σε σχέση με ηλεκτρονικό περιεχόμενο.
  • Εκβιασμός αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων στον κυβερνοχώρο. Καλύπτει πληρωμές λύτρων σε τρίτους οι οποίοι απειλούν να αποκαλύψουν εμπιστευτικά στοιχεία που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο.

Πόσο κοστίζει

Είναι κατά περίπτωση. Η τιμολόγηση γίνεται μετά την συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου.

 

Για περισσότερες επιχειρήσεις κάντε κλικ ΕΔΩ

 
 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210 33 18 800
Fax: 210 33 18 918
Email: info@addvalue.gr

Εναλλακτικά συμπληρώστε την  φόρμα επικοινωνίας

Ώρα για Check Up!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που
κάνατε έλεγχο στην υγεία των οικονομικών σας?

Για περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ