Ασφάλεια Δανείου

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χρωστούν στις τράπεζες, λόγω κάποιας συνεργασίας που έχουν με αυτές, είτε λόγω στεγαστικού δανείου είτε λόγω επαγγελματικού δανείου είτε μέσω των πιστωτικών καρτών - προσωπικών και καταναλωτικών δανείων. Σήμερα υπάρχει μεγάλη δυσκολία αποπληρωμής όλων αυτών των υποχρεώσεων, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης που τους αγγίζει όλους, όμως μπορεί να συμβεί και κάτι ακόμα χειρότερο, όπως π.χ. ένα αιφνίδιο γεγονός και να αφήσουν όλα αυτά τα χρέη στα παιδιά τους, στην οικογένειά τους. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και δυστυχώς θα μπλέξουν σε άσχημες περιπέτειες, με κίνδυνο να τα χάσουν όλα. Όμως υπάρχει λύση, μια λύση απλή και ξεκάθαρη που δεν στοιχίζει πολλά κι αυτή είναι η ασφάλιση της αποπληρωμής των δανείων.

Με τα συμβόλαια αποπληρωμής δανείων το περιουσιακό στοιχείο (π.χ. η κατοικία) κληρονομείται καθαρό από βάρη στους κληρονόμους και αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις, όπως κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, δικαστήρια κ.λπ.,  που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση του δανείου, μετά τον θάνατο του δανειολήπτη.

Η Ασφάλιση Δανείου ανήκει στην κατηγορία των ασφαλιστικών προϊόντων προστασίας. Το πρόγραμμα προσφέρει ασφαλιστική προστασία από τον κίνδυνο του θανάτου και της ανικανότητας για εργασία, για να καλύψει τις δανειακές σας υποχρεώσεις και να επιτευχθεί ομαλή αποπληρωμή του υπολοίπου του δανείου σας.

Σε ποιους απευθύνεται η ασφάλεια δανείου

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο ή οποιαδήποτε άλλη δανειακή υποχρέωση και επιθυμείτε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η Ασφάλιση Δανείου είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει λύση τη στιγμή που την έχετε ανάγκη.  Η ηλικία εισόδου στην ασφάλιση είναι από 20 έως 60 ετών.

Ποιες είναι οι παροχές του

  • Εφάπαξ κεφάλαιο που προσαρμόζεται ανάλογα με το υπόλοιπο του δανείου σας. Το κεφάλαιο καταβάλετε σε περίπτωση απώλειας ζωής ή/και σε περίπτωση μόνιμης απώλειας ικανότητας για εργασία λόγω ατυχήματος ή ασθενείας.
  • Σταθερό και χαμηλό ασφάλιστρο για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης.
  • Δυνατότητα συνδυασμού με παροχές νοσοκομειακής περιθάλψεως, απώλειας εισοδήματος κ.ο.κ.
  • Αυτόματη εξόφληση των ασφαλίστρων μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή την πιστωτική σας κάρτα.

Πόσο Κοστίζει

Το κόστος της ασφαλίσεως διαμορφώνεται ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια του δανείου, την ηλικία του ασφαλισμένου. 

  Παραδείγματα Μηνιαίου Κόστους* 

     Ποσό Δανείου           Διάρκεια δανείου 15 έτη           Διάρκεια δανείου 20 έτη           Διάρκεια δανείου 30 έτη     
€ 50.000  € 12,77   € 14,14  € 19,00 
€ 70.000 € 17,87  € 19,80  € 26,50 
€ 100.000 € 25,53   € 28,28  € 38,00 
€ 150.000 € 38,30  € 42,42 € 56,50 
   * Αναφέρετε σε άνδρα ή γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, για κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής και  μόνιμης απώλειας ικανότητας για εργασία λόγω ατυχήματος  ή ασθενείας

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ασφάλεια Ζωής Ασφάλιση Αλλοδαπών »
 
 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210 33 18 800
Fax: 210 33 18 918
Email: info@addvalue.gr

Εναλλακτικά συμπληρώστε την  φόρμα επικοινωνίας

Ώρα για Check Up!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που
κάνατε έλεγχο στην υγεία των οικονομικών σας?

Για περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ