Ασφάλεια Μισθού

Τα εισοδήματα των ανθρώπων προκύπτουν από δύο κυρίως πηγές, από την εργασία τους και από τις επενδύσεις τους. Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων αντλεί το καθοριστικό για την διαβίωσή της εισόδημα από την εργασία της. Έτσι οι εργαζόμενοι που καλύπτουν τα βασικά αλλά και τα λοιπά έξοδα της οικογένειάς τους από τα εισοδήματα της εργασίας τους, η οικονομική τους επιβίωση εξαρτάται ευθέως από την καλή υγεία τους.

Σε ποιους απευθύνεται η ασφάλιση μισθού

Το πρόγραμμα απευθύνεται στην μεγάλη κατηγορία των ανθρώπων που η διαβίωσή τους και υλοποίηση των σχεδίων τους εξαρτώνται από τη δυνατότητά τους να παρουσιαστούν στην εργασία τους και να προσφέρουν σε αυτή τις γνώσεις και τις ικανότητές τους.

Στην κατηγορία αυτή θα βρούμε ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, εργατοτεχνίτες, ελεύθερους επαγγελματίες και εμπόρους, γιατρούς, μηχανικούς, δικηγόρους και κάθε είδους αυτοαπασχολούμενους.

Ποιες είναι οι παροχές του

Η ασφάλιση μισθού ασφαλίζει και εξασφαλίζει  το μηνιαίο σας μισθό ή το μηνιαίο σας εισόδημα εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, αρκεί το ποσό που θα ασφαλίσετε να μην υπερβαίνει το 75% του πραγματικού δηλωμένου εισοδήματός σας.

Η αποζημίωση πληρώνεται κάθε μήνα, λόγω πρόωρου θανάτου ή μόνιμης ανικανότητας ή προσωρινής ανικανότητας για εργασία η οποία μπορεί να προέλθει από ατύχημα ή ασθένεια.

Η αποζημίωση της ανικανότητας εάν προέλθει από ατύχημα μπορεί να αρχίζει από την 1η ημέρα ενώ εάν προέλθει από ασθένεια να αρχίζει από την 8η ημέρα.

Πόσο Κοστίζει

Το κόστος της ασφάλισης διαμορφώνεται ανάλογα με το επάγγελμα, την ηλικία του ασφαλισμένου, το ασφαλισμένο ποσό, τις ημέρες αναμονής, το φύλο, την κατάσταση της υγείας.

Παράδειγμα 1:

Άνδρας 35 ετών με καθήκοντα γραφείου, για ασφάλιση μισθού €1.000 / μήνα, λόγω προσωρινής ανικανότητας συνέπεια ατυχήματος και ασθένειας, για περίοδο κάλυψης 24 μήνες, με αναμονή τις πρώτες 30 ημέρες  τα ετήσια τελικά ασφάλιστρα είναι €200,00.

Παράδειγμα 2:

Γυναίκα 40 ετών με καθήκοντα γραφείου, για ασφάλιση μισθού €1.000 / μήνα, λόγω θανάτου ή μόνιμης ανικανότητας συνέπεια ατυχήματος ή ασθένειας, για περίοδο κάλυψης 20 χρόνια, τα ετήσια τελικά ασφάλιστρα είναι €317,00.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

 

 
 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210 33 18 800
Fax: 210 33 18 918
Email: info@addvalue.gr

Εναλλακτικά συμπληρώστε την  φόρμα επικοινωνίας

Ώρα για Check Up!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που
κάνατε έλεγχο στην υγεία των οικονομικών σας?

Για περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ