Αστική Ευθύνη Τουριστικών Επιχειρήσεων | addvalue.gr

Αστική Ευθύνη
Τουριστικών Επιχειρήσεων

Στον τομέα του τουρισμού, η ασφάλεια και η προστασία της επιχείρησής σας δεν είναι απλώς μια ανάγκη, αλλά μια προτεραιότητα. Στην Αddvalue Financial Services, προσφέρουμε εξειδικευμένα προϊόντα ασφάλισης για αστική ευθύνη τουριστικών επιχειρήσεων προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας είναι προστατευμένη από απρόβλεπτα περιστατικά και απαιτήσεις τρίτων.

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων όπως Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, AirBnB, Camping, Κατασκηνώσεις και Tour Operators.

Σε Ποιους Απευθύνεται η Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η Ασφάλεια Αστική Ευθύνης Τουριστικών Επιχειρήσεων απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και εταιρείες του τουριστικού κλάδου που επιθυμούν να προστατευτούν από απρόβλεπτα περιστατικά και ευθύνες. Ειδικότερα, αφορά Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Καταλύματα τύπου AirBnB, Χώρους Camping, Κατασκηνώσεις και Tour Operators.

Είτε προσφέρετε καταλύματα, είτε διοργανώνετε τουριστικές δραστηριότητες, οι ασφαλιστικές μας λύσεις καλύπτουν τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πελατών σας και τη συνέχιση της επιτυχημένης λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ποιό είναι το κόστος της Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Το κόστος της ασφάλισης αστικής ευθύνης για τουριστικές επιχειρήσεις εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το είδος και το μέγεθος της επιχείρησής σας, η τοποθεσία, ο αριθμός των πελατών και οι συγκεκριμένες ανάγκες κάλυψης. Για να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη προσφορά που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση για την προστασία της επιχείρησής σας.

Εναλλακτικά καλέστε στο 210 33 18 800

Scroll to Top