Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Η ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει την αστική ευθύνη του κυρίου, του κατόχου και νομίμου οδηγού για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες που προξενούνται σε τρίτους κατά την κυκλοφορία του αυτοκινήτου. Επίσης εκτός από την αστική ευθύνη προς τρίτους καλύπτει και ζημιές στο ίδιο το όχημα από διάφορους κινδύνους που θα επιλέξει ο ασφαλισμένος.

Σε ποιους απευθύνεται η ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Ασφάλεια Αυτοκινήτου απευθύνεται σε κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση που είναι ιδιοκτήτης οποιουδήποτε οχήματος που κινείται επί του εδάφους, με τη βοήθεια μηχανικής ή ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξάρτητα αριθμού τροχών.

Τι καλύπτει

 Η Ασφάλεια Αυτοκινήτου καλύπτει τις υποχρεωτικές καλύψεις:

  • Σωματικές Βλάβες έναντι Τρίτων : €1.220.000 & Υλικές Ζημίες έναντι Τρίτων : €1.220.000
  • Προαιρετικά μπορούν να ασφαλιστούν και οι παρακάτω κίνδυνοι:
  • Πυρκαγιά, Τρομοκρατικές Ενέργειες, Στάσεις, Aπεργίες, Κακόβουλη βλάβη, Ολική και Μερική Κλοπή, Φυσικά Φαινόμενα, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Θραύση Κρυστάλλων, Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, Οδική και Ταξιδιωτική Βοήθεια, Νομική Προστασία Οχήματος, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού κ.α.
Πόσο Κοστίζει

Το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου είναι κατά περίπτωση. Για την τιμολόγηση λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράγοντες όπως η χρήση του, η περιοχή που συνήθως κινείται, ο κυβισμός, το ιστορικό ζημιών, η ηλικία του οδηγού, η ηλικία του οχήματος, τα μέτρα προστασίας, η αξία του κ.ο.κ.

Ενδεικτικά Ασφάλιστρα*
ΚΥΒΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ
1000cc 75 72 44
1200cc 75 72 44
1400cc 75 75 51
1600cc 75 75 51
*Οι τιμές αφορούν 6μηνη ασφάλιση, όχημα του 2017 και οδηγό 40 ετών

 

 

Πάρε προσφορά από 21 ασφαλιστικές σε 1’ και ασφαλίσου Online σε 5’

Εσύ τι όχημα έχεις;

 

Ι.Χ ΕπιβατικόΜοτοσυκλέτα

Ι.Χ ΦορτηγόΤΑΧΙ