Ασφάλεια Σπιτιού - Ασφάλεια Κατοικίας από 0,25€ την ημέρα
ασφάλεια σπιτιού

Η Ασφάλεια Σπιτιού καλύπτει την κατοικία σας από απρόοπτα περιστατικά όπως Πυρκαγιά, Σεισμό, Καιρικά φαινόμενα, Κλοπή και άλλους κινδύνους. Οποιαδήποτε ζημιά προκαλεί ψυχολογικό και οικονομικό κόστος. Με την Ασφάλεια Κατοικίας στην Addvalue μπορείτε να εξασφαλίσετε σωστά την οικοδομή και το περιεχόμενό της για οποιοδήποτε απρόοπτο θα μπορούσε να συμβεί, χρησιμοποιώντας τα ποιο σύγχρονα πακέτα ασφάλισης κατοικιών που είναι διαθέσιμα στην Ασφαλιστική Αγορά.

Σε ποιους απευθύνεται η Ασφάλεια Σπιτιού

Η Ασφάλεια Κατοικίας απευθύνεται στους ιδιοκτήτες αλλά και στους ενοικιαστές μονοκατοικιών και διαμερισμάτων, που χρησιμοποιούνται είτε για κύρια είτε για εξοχική κατοικία και επιθυμούν εξασφάλιση από κάθε πιθανό κίνδυνο με χαμηλό κόστος.

Τι καλύπτει η Ασφάλιση Σπιτιού

Η Ασφάλεια Κατοικίας καλύπτει την οικοδομή, το περιεχόμενό της, Κοσμήματα και Χρήματα που βρίσκονται σε πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, Έργα Τέχνης, το περιεχόμενο της θυρίδα σας στην τράπεζα, τα αντικείμενα που βρίσκονται στο ύπαιθρο ή κάτω από υπόστεγα, αντικείμενα που έχουν τοποθετηθεί στην εξωτερική πλευρά της κατοικίας, τα εξωτερικά βοηθητικά κτίσματα.

Περιλαμβάνει, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, μία ή περισσότερες από τις παρακάτω καλύψεις:

Πυρκαγιά, Κεραυνό, Έκρηξη από κάθε αιτία, Καπνό, Βραχυκύκλωμα, Ζημιές στον λέβητα.
Τρομοκρατικές Ενέργειες, Στάσεις, Απεργίες, Κακόβουλες Βλάβες.
Ζημιές από Θύελλα, Καταιγίδα, Χιόνι, Χαλάζι, Πλημμύρα, Θραύση ή Διαρροή σωληνώσεων – δεξαμενών – εγκαταστάσεων ύδρευσης – κλιματισμού – αποχετεύσεως.
Κλοπή και Ζημιές στα ασφαλιζόμενα αντικείμενα κατά την διάρκεια της κλοπής.
Πρόσκρουση οχήματος, Πτώση αεροσκαφών, Θραύση καθρεπτών και τζαμιών, Αλλοίωση τροφίμων.
Αποκομιδή ερειπίων, Έξοδα προσωρινής στέγασης, Έξοδα μετακομίσεως, Απώλεια ενοικίων, Αμοιβές μηχανικών και αρχιτεκτόνων.
Αστική ευθύνη έναντι τρίτων.
Σεισμός (Πυρκαγιά και Δόνηση), Ολίσθηση, Καθίζηση.
Νομική Προστασία, Ταξιδιωτική Ασφάλιση.

Πόσο Κοστίζει η Ασφάλεια Σπιτιού

Το κόστος για την Ασφάλεια Κατοικίας σας είναι ανάλογο με τον τύπο της κατοικίας (κύρια ή εξοχική), την ασφαλιζόμενη αξία, τις ασφαλιζόμενες καλύψεις, τα μέτρα προστασίας.

Ενδεικτικά Ετήσια Ασφάλιστρα Κατοικίας για ΚΤΙΡΙΟ σε Πλήρη Αξία

Επιφάνεια  σε τ.μ / Ασφαλιζόμενη Αξία Ετήσια Ασφάλιστρα
40 τ.μ  /  €52.000 €50
60 τ.μ  /  €78.000 €75
80 τ.μ  /  €104.000 €99
100 τ.μ  /  €130.000 €124
120 τ.μ  /  €156.000 €149
Τα παραπάνω ασφάλιστρα είναι ετήσια, από την ασφαλιστική εταιρεία Ατλαντική Ένωση με το πρόγραμμα Fire Eco. Αφορούν Κύρια κατοικία που είναι Διαμέρισμα, Συνήθης κατασκευή, Έτος κατασκευής μετά το 1960, στον Ν. Αττικής, χωρίς ιστορικό ζημιών. Καλύψεις: Πυρκαγιά, Έκρηξη, Τρομοκρατικές ενέργειες, Πολιτικές ταραχές, Αστική Ευθύνη, Νερά, Ζημιές στο κτίριο από κλοπή, Σεισμός.

Ενδεικτικά Ετήσια  Ασφάλιστρα Κατοικίας για ΚΤΙΡΙΟ ή / και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ σε Πρώτο Κίνδυνο

Ασφαλιζόμενα Κεφάλαια  Ετήσια Ασφάλιστρα
Κτίριο: €25.000   Περιεχόμενο: €5.000 €57,83
Κτίριο: €30.000 €51,84
Περιεχόμενο: €30.000 €87,48
Τα παραπάνω ασφάλιστρα είναι ετήσια, από την ασφαλιστική εταιρεία Interlife με το πρόγραμμα Oikos Complet. Αφορούν Κύρια κατοικία που είναι Διαμέρισμα, Συνήθης κατασκευή, Έτος κατασκευής μετά το 1960, στον Ν. Αττικής, χωρίς ιστορικό ζημιών. Καλύψεις: Πυρκαγιά, Έκρηξη, Τρομοκρατικές ενέργειες, Πολιτικές ταραχές, Αστική Ευθύνη, Νερά, Ζημιές στο κτίριο από κλοπή, Κλοπή περιεχομένου, Σεισμός.

Συχνές Ερωτήσεις

Scroll to Top